Kapcsolat

Király és Társa Kft.

Cím: 1066 Budapest 6. ker.,
Ó utca 39. 1.emelet 4.
Telefon:
+36-1/312-8391
E-mail:
info@kiralyestarsa.hu
Gyorssegély

Gyorssegély

A Társasházak kezelésével kapcsolatos, 24 órás, állandó ügyeleti szolgálat mindenkori elérhetősége,

 

Hibaelhárítás, műszaki ügyelet

 

(hétvégén, munkaszüneti- és ünnepnapokon egyaránt):

 

+36-30/515-0873

 

Cégünk további szervezeti egységei az alábbi módon érhetők el:

Központi telefonszám: +36-1/312-8391

E-mail: info@kiralyestarsa.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Félfogadási időpontok:
 
 
Hétfőn: 12.30-18.00
 
 
Szerdán: 08.30-12.00, 12.30-17.00
 
 

 Bemutatkozás


 

Üdvözöljük a Király és Társa Kft honlapján!

 

Társaságunk célja a rendezett városkép kialakításának, valamint a ránk bízott épületek lakhatási feltételeinek, biztonságának elősegítése, továbbá a műszaki kockázatok folyamatos, tervszerű csökkentése. Szolgáltatásainkkal elősegítjük, megtervezzük és megszervezzük a Társasházi felújítási munkálatok szakmai kivitelezését, Lakás takarékpénztári megtakarítások, hitelfelvételek, helyi és központi Pályázatok társasházi igénybevételét.

 

Szolgáltatásaink alapja, hogy a munkaidőn kívüli időszakokra is folyamatos hiba elhárítási ügyeletet biztosítunk Társasházaink Tulajdonosai részére.
 
Az év minden napján, munkaszüneti napokon is, 24 órás, állandó ügyeleti szolgálatunk elérhetősége
 
+36-30/515-0873

 


 

Király és Társa Kft. - Ingatlankezelő iroda

 

 


 

A Király és Társa Kft. főbb tevékenységei:

 

  • Társasházak közös képviseletének ellátása,
  • Pályázati lehetőségek felkutatása, pályázatok teljes körű elkészítése,
  • SzMSz készítése, karbantartása,
  • Társasházak könyvelési feladatainak ellátása,
  • Társasházi és magán lakás takarékpénztári szerződések megkötése, felhasználásuk célirányos elősegítése.

 

A ránk bízott épületek állag megóvási, hibaelhárítási, felújítási és beruházási munkálatainak végzésére kizárólag többszörösen ellenőrzött megfelelő referenciákkal és stabil pénzügyi, műszaki háttérrel rendelkező vállalkozókat bízunk meg. A kivitelezési munkákat rendszeresen közvetlenül saját munkatársainkkal, vagy külsős, szükség esetén jogszabályok által előírt engedélyekkel rendelkező szakemberek bevonásával ellenőriztetjük.

 

A közös képviseleti szolgáltatást, társasház kezelési, ingatlan fenntartási kezelői feladatokat szakképzett és tapasztalt házkezelők végzik. Szolgáltatásaink alapjait meghatározó, műszaki végzettségű és megfelelő tapasztalatokkal rendelkező szakemberek mellett a könyvelési részleg biztosítja az áttekinthető, könnyen érthető és precíz gazdálkodási feladataink teljesítését. A könyvelési, műszaki és teljes nyilvántartási adminisztratív feladatainkat korszerű számítógépes rendszerek támogatják. Hardver és szoftver rendszerünk üzemeltetését, fejlesztését informatikai szakmérnökök látják el.

 

Király és Társa Kft. alapvető szolgáltatási feladatait főállású munkavállalókkal látja el. Munkatársaink rendelkeznek a tevékenységeik ellátásához szükséges előírt szakmai végzettségekkel és tapasztalatokkal. Szerződéses kötelezettségeink ellátásához megfelelő létszámú; társasház kezelővel, mérlegképes könyvelővel, pénzügyi, műszaki valamint biztosítási,- pénzügyi szolgáltatás közvetítői szakemberrel rendelkezünk.

 

 A magyar nyelvben nem járatos ügyfeleink részére biztosítjuk az angol nyelvű kommunikáció lehetőségét.Vissza az előző oldalra!
Király és Társa Kft. - Magyar